Nieuws

> Save the date! Congres Tel mee met Taal 19 november

Save the date! Congres Tel mee met Taal 19 november

Tel mee met taal.nl

Maandag 19 november is het zover. Dan organiseert Ten mee met Taal in Amsterdam het Tel mee met Taal Festival, hét congres over laaggeletterdheid en leesbevordering. Zij zijn al druk bezig met de voorbereidingen, en daar willen ze jou dit jaar graag bij betrekken.

Na een gezamenlijke plenaire aftrap zijn er in verschillende zalen de hele dag door presentaties, TED talks, workshops en debatten over diverse onderwerpen. Op de dag zelf beslis je welke sessies je wilt bijwonen. En het netwerken hoef je niet te bewaren voor de lunchpauze. Netwerken kan op het festival op elk moment van de dag op een speciaal ingerichte netwerkplein.

Wat breng jij mee?

Tijdens het Tel mee met Taal Festival deel je inspirerende, vernieuwende of juist beproefde ideeën en aanpakken met elkaar. Daarom is Tel mee met Taal op zoek naar jouw inbreng en word jij mede-programmamaker van het festival.

  • Heb je een aanpak waarmee je veel laaggeletterden hebt bereikt?
  • Is het jou gelukt om met verschillende partijen zo samen te werken dat 1+1 echt 3 is geworden?
  • Ben je actief aan de slag met begrijpelijk communiceren en toegankelijke digitale dienstverlening voor jouw doelgroep?
  • Werk je aan een vernieuwende leesbevorderingsaanpak of wil je onderzoeksresultaten delen?
  • Heb je materiaal gemaakt dat anderen zo kunnen gebruiken?

Kortom, ben je ergens trots op en wil je dat delen? Pak dan het podium! Zo maak je samen een festival dat informeert en inspireert! Klik hier om te ontdekken hoe je een voorstel in kan dienen!

Wat wil je meenemen?

Kennis en succesvolle aanpakken delen met elkaar is belangrijk, maar nieuwe kennis ophalen is net zo belangrijk. Is er een specifiek thema of onderwerp waar je meer over wilt weten? Heb je vragen die je graag beantwoord zou willen zien tijdens het festival? Laat via deze link weten wat jij wilt meenemen van het congres. 

Op de hoogte blijven

Wil je op de hoogte blijven van het Tel mee met Taal Festival? Weten hoe het definitieve programma er straks uit komt te zien? Ontdekken of jouw onderwerp ook aan bod zal komen? En vooral: weten wanneer en hoe je je in kan schrijven? Meld je dan hier aan voor de nieuwsbrief van Tel mee met Taal, dan hoor je alles als eerste.