Nieuws

> SBB lanceert nieuwe campagne Stagemarkt.nl

SBB lanceert nieuwe campagne Stagemarkt.nl

Stage? Tijd voor nieuwe dingen. Vind je toekomst op stagemarkt.nl

In november start een nieuwe landelijke campagne van SBB. Gedurende anderhalve maand geven zij een flinke impuls aan Stagemarkt.nl, het onlineplatform waar mbo-studenten een passend leerbedrijf vinden. Stagemarkt.nl biedt het grootste actuele aanbod van stages en leerbanen in Nederland. Het thema van de campagne is ‘Vind je toekomst’.

Met het campagnethema ‘Vind je toekomst’ spreekt SBB mbo-studenten persoonlijk aan. Het brede aanbod op de website is altijd up-to-date. Dat zorgt ervoor dat stages en leerbanen niet alleen gezocht, maar ook daadwerkelijk gevonden worden.

Handige tips

Naast een actueel aanbod van stages en leerbanen geeft Stagemarkt.nl handige tips om een cv te maken, een sollicitatiebrief te schrijven, te solliciteren via internet en het sollicitatiegesprek te voeren. Zo helpt de website studenten aan een geschikte stage of leerbaan en ondersteunt zij scholen bij de loopbaanoriëntatie en -begeleiding.

Fundament voor de toekomst

Stagemarkt.nl is dé plek waar de monteur, dakdekker, verpleegkundige of biologisch medisch analist in spe het fundament legt voor de rest van zijn of haar professionele toekomst.

Naar stagemarkt.nl

Categorieën: 
Mbo