Nieuws

> Stem op lerenenwerken.nl voor Website van het Jaar

Stem op lerenenwerken.nl voor Website van het Jaar

Website van het Jaar

Lerenenwerken.nl is genomineerd voor de Website van het Jaar verkiezing in de categorie Overheid! Stemmen kan vanaf 26 september tot en met 4 november. De Website van het Jaar is de jaarlijkse online publieksverkiezing voor de beste en populairste websites in diverse categorieën.

Stemmen

Naast dat je ons helpt dichter bij de titel voor Website van het Jaar in de categorie Overheid te komen, is jouw stem waardevol voor de ontwikkeling van onze website. Via jouw stem krijgen we namelijk feedback op de website die wij kunnen gebruiken om lerenenwerken.nl te verbeteren en te laten aansluiten bij jullie wensen.

Daarnaast maak je zelf ook kans op een aantal leuke prijzen. De organisatie verloot onder de deelnemers namelijk een Apple iPad Pro, twee SONOS Play:5 speakers en vijf Amazon cadeaubonnen ter waarde van 100 euro.

Over lerenenwerken.nl

Op de website Lerenenwerken.nl vind je onder andere vacatures voor leerbanen, iedere dag nieuws over onderwijs en de arbeidsmarkt, evenementen op het gebied van leren en werken. Daarnaast zijn alle locaties en contactgegevens van de Leerwerkloketten te vinden. Lerenenwerken.nl biedt informatie voor iedereen die geïnteresseerd is in het combineren van leren en werken. Daarnaast doen we ons uiterste best om de website voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken o.a. door te voldoen aan de webrichtlijnen.

Lerenenwerken.nl is de landelijke website van het programma Leren en Werken.

Stem direct op lerenenwerken.nl in de categorie Overheid