Nieuws

> Subsidieregeling kleinschalig en uniek specialistisch vakmanschap

Subsidieregeling kleinschalig en uniek specialistisch vakmanschap

Stichting ‘Klein en Uniek Specialistisch Vakmanschap’ stelt een subsidieregeling open voor branches en beroepsgroepen in het kleinschalig specialistisch vakmanschap. Het is de tweede keer dit jaar dat deze subsidie aangevraagd kan worden.

De subsidieregeling is voor branches en beroepsgroepen met minder dan 2.500 beroepsbeoefenaren. Met de subsidie worden kleine projecten en activiteiten financieel ondersteund, zoals een arbeidsmarktonderzoek of voorlichting. De subsidie is maximaal € 7.500,- per aanvraag. De beroepsgroep of branche betaalt zelf vijftig procent van de kosten. Het bestuur van stichting keurt de aanvragen. De aanvraagperiode loopt tot 1 oktober 2018.  

Het is de tweede keer dit jaar dat kleine beroepsgroepen deze subsidie kunnen aanvragen. Eerder ontvingen Nederlands Gilde van Kunstsmeden (NGK), lijstenmaker Art-Frame en de Nederlandse Vakgroep Keramisten (NVK) de subsidie. 

Meer informatie over de subsidieregeling en de aanvraag staat op de website van stichting Klein en Uniek Specialistisch Vakmanschap.

 

Categorieën: