Nieuws

> Techniekfabriek: lerend werken, werkend leren

Techniekfabriek: lerend werken, werkend leren

MBO-opleiding Mechatronica niveau 2 - Techniekfabriek - Leren werken, werkend leren

De TechniekFabriek van NedTrain is dé plek waar technisch treintalenten leren werken, en werkend leren. Bij de TechniekFabriek volg je een tweejarige MBO-opleiding Mechatronica niveau 2, gecombineerd met NedTrainspecifieke opleidingen, zoals veiligheid en kwaliteit. Hierdoor kun je als geslaagde leerling-monteur direct als volwaardige collega aan de slag bij NedTrain! 

Leren werken, werkend leren

Binnen de TechniekFabriek werken NedTrain en ROC’s van Twente en Amsterdam samen aan het begeleiden van vakkundige technische talenten. NedTrain biedt de leerling praktische ervaring in de treintechniek en het ROC zorgt voor de juiste (technische) theorievakken. Leren in de praktijk is de basis van de opleiding, en de theorie is daarbij ondersteunend. Tijdens de opleiding kom je dus veel in aanraking met de beroepspraktijk van NedTrain via stages, beroepstaken en materieelmodules.

Zo leer je alles wat je moet weten én kunnen, onder vakkundige begeleiding van praktijkopleiders van NedTrain en docenten van de ROC’s. De TechniekFabriek staat in Amsterdam en Zwolle. Wanneer je stage loopt en bij NedTrain gaat werken is dat bij één van onze locaties door heel Nederland.

Categorieën: 
Mbo