> Nieuws

Nieuws

Vrouw zit in zaaltje met laptop op schoot
Landelijk nieuws

Investeren in je eigen competenties is de beste investering die je kunt doen als het aankomt op financiële zekerheid. Het leren van nieuwe skills en meegaan met de nieuwe technologische ontwikkelingen zorgt voor meer autonomie in je werk en grip op het leven. 

24-11-2020 | Lees meer...
Afbeelding van <a href="https://pixabay.com/nl/users/startupstockphotos-690514/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=849822">StartupStockPhotos</a> via <a href="https://pixabay.com/nl/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=849822">Pixabay</a>
Regionaal nieuws

Op 16 november 2020 heeft de Minister van SZW aan 14 opleiders subsidie toegekend. Met deze NL leert door subsidie kunnen zij kosteloos leerpakketten, abonnementen, cursussen, en trainingen aanbieden. Binnenkort komen nog meer cursussen en opleidingen beschikbaar.

20-11-2020 | Lees meer...
Een man en een vrouw tekenen een overeenkomst aan een tafel
Landelijk nieuws

Met het tekenen van een samenwerkingsovereenkomst op vrijdag 6 november is de samenwerking tussen Alliander Technische Bedrijfsschool als erkend leerbedrijf en SBB versterkt. Met de afspraken wordt de kwaliteit van het praktijkleren bevorderd en de aansluiting van het onderwijs op de praktijk verbeterd.

18-11-2020 | Lees meer...
Jonge vrouw leest staand een boek in een bibliotheek
Regionaal nieuws

Wat doet een gemeente als Den Helder om laaggeletterdheid onder vrouwen aan te pakken? En welke aanpak werkt? Deze en andere vragen komen terug in het nieuwste onderzoek - in onder meer Den Helder - van Stichting Lezen en Schrijven. Op donderdag 19 november overhandigt ambassadeur Anita Witzier deze publicatie aan wethouder Pieter Kos.

17-11-2020 | Lees meer...
Vrouwelijke zorgmedewekers in operatiekamer met mondkapje op
Regionaal nieuws

Horecapersoneel dat noodgedwongen thuiszit en de zorg die zit te springen om personeel. Hoe mooi kun je het hebben, dacht de gemeente Breda. Samen met Koninklijke Horeca Nederland en zorgorganisatie Surplus worden thuiszittende horecamedewerkers in snel tempo klaargestoomd voor de zorg.

17-11-2020 | Lees meer...

Pagina's