Nieuws

> Webinar 'Werken in Europa' 5 februari 2019

Webinar 'Werken in Europa' 5 februari 2019

webinar

UWV verzorgt op dinsdagochtend 5 februari 2019 het thema-webinar ‘Werken in Europa’. Dit eenmalige webinar start om 11.00 uur en zal een half uur duren. 

Werken in Europa

Voor werkzoekenden liggen er niet alleen kansen op werk in Nederland, maar ook buiten de landsgrenzen. Werken in het buitenland is een mooie manier om internationale werkervaring op te doen en om nieuwe mensen, een andere taal en cultuur te leren kennen. Maar waar dient je eigenlijk rekening mee te houden als je een stap naar een ander Europees land overweegt? Tijdens dit webinar geeft een EURES-adviseur van UWV tips over een goede voorbereiding, het vinden van vacatures, solliciteren in het buitenland en meer. Dit thema-webinar is interessant voor werkzoekenden die zich binnen Europa oriënteren op vast werk, tijdelijk werk of een vakantiebaan. 

Je kunt je nog voor dit thema-webinar aanmelden. Bij het aanmelden is het mogelijk om alvast een vraag voor de EURES-adviseur in te dienen. De meest gestelde vragen worden tijdens dit webinar beantwoord. Heb je belangstelling maar komt 5 februari niet gelegen? Meld je dan alsnog aan. Je krijgt achteraf een e-mail met daarin een link om het webinar terug te kijken.

 

Categorieën: