> Ondernemerstalkshow NV Zaanstad

Ondernemerstalkshow NV Zaanstad

Datum: 
maandag, 18 november, 2019
Tijd: 
16:30 tot 19:00
Locatie: 
Zaantheater, Nicolaasstraat 3, 1506 BB Zaandam
foto van een Zaans gebouw

De Gasten

Burgemeester van Zaanstad Jan Hamming wijdt uit over de strijd tegen criminele inmenging in delen van onze samenleving. Opsporingsdiensten, gemeenten en de Belastingdienst maken samen plannen om de ondermijning van de maatschappij door (georganiseerde) misdaad te bestrijden.

Niels Busch van Stichting Cultureel Centrum Bullekerk vertelt over zijn plannen om de Bullekerk in Zaandam uit te bouwen tot een bruisend cultureel centrum dat ook voor het regionale bedrijfsleven interessant is. 

Micha Leummens is directeur van de School voor Economie en Toerisme van het Regio College. Met het onderwijsprogramma StartUp! Excellent Ondernemen leidt het College sinds enige tijd ambitieuze mbo-studenten op tot startende ondernemers. 

Henriette van Westerhoven belicht de samenwerking tussen RIGO Verffabriek in IJmuiden en ondernemers van de Zaanse Schans. De Hollandse Lijnolie die RIGO Verffabriek gebruikt in haar producten wordt uit lijnzaad 'geslagen' door molens op de Zaanse Schans. 

Inloop vanaf 16.30 uur, de talkshow is van 17.00 tot 18.00 uur. Aansluitend kan er tot 19.00 uur worden nagepraat en geborreld.

De toegang is gratis. Wel even aanmelden.