> Onze nieuwe collega Femke stelt zich voor

Onze nieuwe collega Femke stelt zich voor

Mijn naam is Femke Slooff - Baarda en sinds 1 november ben ik aan het werk bij het LeerWerkLoket Rijnmond. Voordat ik hier van start ging was ik 11 jaar werkzaam bij het Sectorinstituut Transport en Logistiek en haar voorganger VTL, waar ik verschillende functies vervulde. Ik ben daar gestart als intercedent en adviseur binnendienst bij de detachering van BBL studenten die vrachtautochauffeur willen worden. Ik heb ook tijdelijk de rol van adviseur Scholenveld bekleed, maar de langste tijd ben ik werkzaam geweest als projectmanager van diverse projecten. Het merendeel van die projecten was gericht op het opleiden en ontwikkelen van de medewerkers in de sector en op toeleiding naar de sector.

Ik heb een brede ervaring met het mbo en ben ook betrokken geweest bij meerdere mobiliteitsprojecten. Dit is dan ook de reden dat ik me als een vis in het water voel bij het LeerWerkLoket Rijnmond. Op moment van schrijven zit ik nog volop in mijn inwerktraject, maar ik kan niet wachten tot ik lekker aan de slag kan.
Het team heeft me heel hartelijk ontvangen en er ligt meer dan genoeg werk te wachten. Ik heb veel zin om dingen op te pakken en ik hoop meerdere leuke projecten te kunnen gaan draaien.

En ik kijk ernaar uit u te ontmoeten.

Femke Slooff - Baarda