Twee mensen achter een laptop in een ruimte

> Over Leren en Werken West Brabant

Over Leren en Werken West Brabant

Het Leerwerkloket West-Brabant:

  • ​Adviseert over de juiste scholingsmogelijkheden voor iedereen die zich willen bij- of omscholen.
  • Geeft een scholingsadvies op maat.
  • Zorgt er voor dat vragen uit de markt terecht komen bij opleidingsinstanties. We verbinden het regionale netwerk onderwijs- arbeidsmarkt.
  • Geeft voorlichting over leerwerktrajecten, duale trajecten, stageplaatsen en de mogelijkheden voor EVC-trajecten (Erkenning van Verworven Competenties).
  • Begeleidt bedrijven en instellingen bij her- of bijscholingstrajecten voor werknemers.

 

Onze adviseurs:

Winny van der Burgt

Na mijn opleiding Akademie Mens en Arbeid, Loopbaanadvisering, heb ik o.a. gewerkt bij een beroepskeuzebureau, uitzendbureau en werkgeversservicepunt. Met aandacht zal ik luisteren naar de vraag die je me stelt. Soms kun je vastlopen in je zoektocht naar een geschikte opleiding of leerbaan. Dan kan een gesprek verhelderend zijn. Ik maak gebruik van mijn actuele kennis van de scholingsmarkt, arbeidsmarkt en mijn netwerk. Ik vind het leuk om dingen uit te zoeken en nieuwe invalshoeken aan te dragen. Mijn doel is dat je met nieuwe energie en een duidelijk "to do"-lijstje weer verder kunt. 

Annette de Mooij

Ik ben werkzaam als leerwerkadviseur in de regio West-Brabant en verantwoordelijk voor het inloopspreekuur te Bergen op Zoom. Het adviseren over scholing is iets dat ik al lange tijd met veel plezier doe. Tijdens mijn functies als beroepskeuze-adviseur, studiebegeleider en jongerenadviseur deed ik al veel ervaring op. Een arbeids,- en scholingsmarkt is altijd in beweging en daardoor is het vaak moeilijk om een goede keuze te maken. Het geven van actuele en passende informatie voor het maken van een bewuste keuze is dan ook mijn prioriteit. 

Monique van Dijk

Ik werk als Leerwerkadviseur Regio West-Brabant. Om u goed van dienst te kunnen zijn verzorg ik samen met mijn collega's de inloopspreekuren in Breda en Oosterhout.

Ik ben begonnen in mijn loopbaan als vestigingsmanager bij een Uitzendbureau, Reintegratiecoach/loopbaanbegeleider en werkzaam geweest bij het Werkgeversservicepunt Breda. Mijn doel is het beste uit iemand halen door de persoon zelf te laten groeien door inzichten en praktische handvaten te bieden.

Gemotiveerd en aandachtig zal ik luisteren en meedenken naar vragen in u zoektocht en loopbaan. Samen gaan we kijken en de mogelijkheden onderzoeken. Door kennis van de arbeidsmarkt, scholingsmarkt en mijn uitgebreide netwerken, wil ik  u daarbij ondersteunen. Mijn motto is dan ook: Ieder mens heeft unieke talenten, ontwikkel dat talent. En doe wat je echt wil en wat bij je past dan kom je er wel!

-