Studenten achter een laptop in een ruimte

> Over Leren en Werken Zeeland

Over Leren en Werken Zeeland

Leerwerkloket Zeeland

  • ​Adviseert over de juiste scholingsmogelijkheden voor werkzoekenden en werknemers die zich willen bijscholen.
  • Geeft een scholingsadvies op maat. Geeft voorlichting over leerwerktrajecten, duale trajecten, stageplaatsen en de mogelijkheden voor EVC-trajecten (Erkenning van Verworven Competenties).
  • Begeleidt bedrijven en instellingen bij her- of bijscholingstrajecten die ‘in company’ plaatsvinden.
  • Adviseert HRM-medewerkers over het bevorderen van deskundigheid bij medewerkers.
  • Zorgt er voor dat vragen uit de markt terecht komen bij opleidingsinstanties.
     

Onze adviseurs

Ine DellebekeIne Dellebeke

Mijn naam is Ine Dellebeke. Ik werk als leerwerkadviseur in de regio Zeeland met als locaties Vlissingen, Goes en Terneuzen. In mijn jarenlange werkervaring als HR Adviseur in de uitzendbranche heb ik veel te maken gehad met uiteenlopende HR vraagstukken, zoals het adviseren over (BBL-) opleidingsmogelijkheden in verschillende sectoren. Er is bijna geen baan meer denkbaar die je kunt blijven uitoefenen zonder enige vorm van scholing. In de grote hoeveelheid van opleidingsmogelijkheden is het lang niet altijd gemakkelijk om de juiste keuze te maken. Soms kun je wat hulp gebruiken bij het kiezen voor een bepaalde sector. Ik ga graag met je in gesprek om je te ondersteunen bij het maken van deze keuze. Voorop staan jouw wensen en mogelijkheden. Daarnaast zal ik met je meedenken in de mogelijkheden op de arbeidsmarkt die hierop aansluiten, zowel binnen als buiten Zeeland. Ik hoop een schakel voor je te kunnen zijn naar een volgende stap in je loopbaan.

Lieselot Goudzwaard

Even voorstellen: ik ben Lieselot Goudzwaard en ik werk als leerwerkadviseur voor het leerwerkloket Zeeland. Met mijn achtergrond als docent ben ik breed georiënteerd op onderwijsvraagstukken. Binnen het onderwijs ben ik actief geweest binnen het praktijkonderwijs, het vmbo en het MBO. Ook heb ik ervaring met stagebemiddeling en loopbaanoriëntatie. En doordat ik op verschillende plaatsen in Nederland gewoond heb, kan ik mijn kennis van de arbeidsmarkt en opleidingsmogelijkheden van diverse regio’s inzetten in mijn advies.

Uit ervaring weet ik hoeveel er op je af komt wanneer je zoekende bent. Twee zien meer dan één en daarom kijk ik graag met je mee.
Samen kijken naar de mogelijkheden en niet onbelangrijk: samen op zoek naar jouw kansen.

Monique van Dijk

Ik werk als Leerwerkadviseur Regio West-Brabant en Zeeland. Om je goed van dienst te kunnen zijn verzorg ik samen met mijn collega's de inloopspreekuren in Goes en Vlissingen.

Ik ben begonnen in mijn loopbaan als vestigingsmanager bij een Uitzendbureau, Reintegratiecoach/loopbaanbegeleider en werkzaam geweest bij het Werkgeversservicepunt Breda. Mijn doel is het beste uit iemand halen door de persoon zelf te laten groeien door inzichten en praktische handvaten te bieden.

Gemotiveerd en aandachtig zal ik luisteren en meedenken naar vragen in je zoektocht en loopbaan. Samen gaan we kijken en de mogelijkheden onderzoeken. Door kennis van de arbeidsmarkt, scholingsmarkt en mijn uitgebreide netwerken, wil ik je daarbij ondersteunen. Mijn motto is dan ook: Ieder mens heeft unieke talenten, ontwikkel dat talent. En doe wat je echt wil en wat bij je past dan kom je er wel!

Van harte welkom op een van onze spreekuren!

Contact