> Projecten

Projecten

Ben jij tussen de 18 en 28 jaar, woon je in de arbeidsmarktregio Eindhoven én heb je nog geen startkwalificatie (= MBO2 diploma)? Neem dan contact met ons op en wij helpen je met alle plezier verder !

Wij starten regelmatig (zij-instroom) projecten, waarin kandidaten in een verkort BBL traject worden opgeleid tot bijvoorbeeld Logistiekmedewerker of Procesoperator. Meestal zijn dit projecten op MBO 2 niveau. Daarnaast hebben wij ook geregeld kortere projecten waar kandidaten d.m.v. een korte opleiding of cursus worden opgeleid tot bijvoorbeeld lasser of CNC Kanter. Deze korte opleidingen zijn meestal met een baangarantie.

Zodra wij projecten starten kun je alle informatie hierover op deze pagina vinden. Je kunt ons ook volgen op Facebook, LinkedIn of Twitter, hier zullen wij de nieuwe projecten ook vermelden.

Lopende (BBL) projecten waarvoor wij kandidaten zoeken:

Onderaan deze pagina vind je een leuk artikel over een maatwerktraject dat wij voor een bouwbedrijf hebben opgezet. In dit project zijn een aantal jongeren, met een afstand tot de arbeidsmarkt, opgeleid tot Servicemedewerker Gebouwen.

Bekijk ook het filmpje over een enthousiaste kandidate die succesvol opgeleid werd tot lasser.