> Werken in de revalidatietechniek?

Werken in de revalidatietechniek?

Datum: 
vrijdag, 14 december, 2018
Tijd: 
14:00 tot 16:00
Locatie: 
Torenallee 20 Eindhoven

Servicemonteurs (binnen- en buitendienst) revalidatiehulpmiddelen

Gezocht: op korte termijn diverse kandidaten voor een intensief opleidingsprogramma gevolgd door een baan als servicemonteur in de revalidatiehulpmiddelen branche. De vacatures zijn over het hele land verdeeld. De opleiding start in januari 2019.

De eerste maanden neem je deel aan een intensieve opleiding die werken en leren combineert. Het opleidingsgedeelte duurt drie maanden, met behoud van uitkering. Je leert hier praktische vaardigheden, maar ook modules gericht op vitaliteit en persoonlijke effectiviteit.  Na succesvol afronden van de opleiding kom je in dienst bij een werkgever op het gebied van revalidatiehulpmiddelen.

Voor wie?

Je hebt een technische MBO-opleiding niveau 3 of 4.
Of werkervaring op MBO niveau 3 of 4., bij voorkeur in de elektrotechniek.
Je hebt affiniteit met deze branche.
Je bent gemotiveerd om een nieuw vak te leren en te investeren in jezelf.
Je bent minstens 32 uur per week beschikbaar.
Je bent in bezit van rijbewijs B.
Je hebt nog 5 maanden recht op WW.

 

Ben je geïnteresseerd in deze unieke kans? 

Als jij past in het profiel van servicemonteur en meer wilt weten over het programma, kijk op www.werkeninderevalidatie.nl of De opleiding van Werken in de Revalidatie.

Op 13 december (Utrecht) en 14 december (Eindhoven) verzorgen wij informatiebijeenkomsten over het programma waarin wij je graag uitgebreid informeren over het programma, jouw mogelijkheden en de voorwaarden. Je kan je aanmelden voor deze bijeenkomst door een mail te sturen naar info@werkeninderevalidatie.nl

Loading Video...