> Werknemer

Werknemer

Jij en je loopbaan

Je wilt jezelf ontwikkelen. Voor je huidige baan of voor ander toekomstig werk. Wat je situatie ook is, het is essentieel dat je over de juiste kwalificaties beschikt en dat je deze kunt aantonen met diploma's of certificaten.

Als werknemer zijn er verschillende redenen denkbaar om nieuwe kennis en/of ervaring op te doen. Je wilt bijvoorbeeld een opleiding volgen naast je werk om je kennisniveau op peil te houden. Meestal verloopt dit in samenspraak met je werkgever; dan zijn er wellicht nog interessante financiële regelingen waar jij of je werkgever nog gebruik van kunnen maken. Indien je buiten de organisatie om graag wilt bijscholen voorziet deze site van arbeidsmarktinformatie en handige links die je kunnen helpen bij het maken van de opleidingskeuze.
Een andere mogelijkheid is dat je overweegt om een carrièreswitch te maken, omdat je toe bent aan een nieuwe uitdaging of vanwege dreigend ontslag. In dat geval is er vaak sprake van een omscholingstraject. Je moet je opnieuw oriënteren op de arbeidsmarkt om te kijken waar je kansen liggen. Wat heb ik nog nodig aan diploma’s of ervaring? En wat kan een interesse-, competentie- of loopbaantest voor mij betekenen?
 

Loopbaaninformatie

Leren en Werken Stedenvierkant kan je op weg helpen met behulp van:

 

Persoonlijk advies en/of informatie

Heb je het antwoord op je vraag niet kunnen vinden? Dien je vraag dan bij ons in door middel van het contactformulier.

Contactformulier