Nieuws

> Talent Event Rivierenland, voor wie op zoek is naar werk

Talent Event Rivierenland, voor wie op zoek is naar werk

Ontmoet ruim 60 regionale werkgevers op 13 april

Op donderdag 13 april presenteren ruim 60 regionale werkgevers zich aan mensen die op zoek zijn naar werk tijdens het Talent Event Rivierenland. Het Talent Event Rivierenland is een gezamenlijk initiatief van ROC Rivor, Werkzaak Rivierenland, UWV, Leerwerkloket en Helicon. Het evenement staat open voor iedereen die werk zoekt in de regio of op zoek is naar een nieuwe uitdaging. Er zijn voor werkgevers en bezoekers geen kosten verbonden aan deelname. De aanleiding voor het Talent Event? De regionale arbeidsmarkt trekt aan!

Voor iedereen die op zoek is naar werk

Het Talent Event vindt plaats op de locatie van ROC Rivor aan de Bachstraat 1 in Tiel en is er voor iedereen die werk zoekt of zich oriënteert op een nieuwe uitdaging. De initiatiefnemers verwachten veel bezoekers. Zowel schoolverlaters van de MBO en HBO instellingen, stagezoekers, mensen die op zoek zijn naar werk, of mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt,  iedereen die werkt of graag wil werken in de regio Rivierenland is van harte welkom tijdens het Talent Event. Er is volop gelegenheid om contacten te leggen met regionale bedrijven, te netwerken en de diverse workshops te bezoeken op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, CV building, sollicitatietraining en social media. Ook kunnen bezoekers bij de mediavormgeving studenten van het ROC Rivor een foto laten maken voor hun LinkedIn profiel. Er is daarvoor een speciale studio ingericht. Het belooft een drukbezocht en inspirerend evenement te worden. 

Arbeidsmarkt trekt aan

De arbeidsmarkt trekt aan, regionale bedrijven en instellingen hebben vacatures en zijn op zoek naar talenten, bij voorkeur uit de eigen regio. Dat blijkt onder andere uit de contacten die de initiatiefnemers hebben gelegd in de voorbereiding van het evenement met werkgevers en ondernemersverenigingen. Inmiddels hebben ruim 60 bedrijven, instellingen en ondernemersverenigingen zich ingeschreven voor een plaats op het Talent Event.

Het Talent Event Bezoeken?

Wil je het Talent Event Rivierenland bezoeken? Je bent van harte welkom! Schrijf je snel in via: www.talenteventrivierenland.nl. Je kunt bij je inschrijving ook kiezen uit een aantal interessante workshops. Deelname aan het evenement en het volgen van de workshops is kosteloos.  

Talent Event Rivierenland
13 april 2017 van 14.30 tot 18.30 uur
ROC Rivor, Bachstraat 1, Tiel