> Voor wie

Voor wie

Ben je op zoek naar een leuke baan, maar heb je niet de juiste vooropleiding? Tijd voor een volgende stap in uw carrière of wil je eindelijk gaan doen wat je echt leuk vindt? Met een diploma of certificaat sta je een stuk sterker op de arbeidsmarkt. Bij je huidige of eventuele toekomstige werkgever.

Je doet al een tijdje hetzelfde werk en vindt dat je meer in je mars hebt. Als je alle vereiste diploma’s hebt op je vakgebied is hogerop komen een stuk makkelijker. Laat eerst in kaart brengen wat je al weet en kunt met het Ervaringscertificaat (EVC). De manier om te weten waar je staat. 
Met een Ervaringscertificaat kun je vervolgens sneller een diploma halen en maak je makkelijker een volgende stap in je loopbaan.

Wat doet het Leerwerkloket regio Zwolle voor jou?

Ben je werknemer of werkzoekend en heb je een vraag over bijvoorbeeld opleiding en beroep, leren en werken tegelijkertijd, het Ervaringscertificaat of de financiering van dit alles? Neem dan contact op met het Leerwerkloket regio Zwolle. 
Het Leerwerkloket regio Zwolle heeft een overzicht van alle  leerwerkbanen in de regio Zwolle, kijk hiervoor op onze site onder vacatures.

Wil je weten welke financiële regelingen voor jou van toepassing zijn in de regio Zwolle? Klik dan op de bijlage onder aan deze pagina.

Ook vind je hier meer informatie over de scholingsvoucher voor werkenden en werkzoekenden.

Aan de diensten van het Leerwerkloket zijn geen kosten verbonden.