> WSPR - Jong

WSPR - Jong

Wekelijks brengen wij een krant uit waarin we vacatures en projecten presenteren aan professionals die met jongeren werken. De krant wordt goed gelezen en in de afgelopen maanden zijn er al meer dan honderd jongeren voorgesteld op de vacatures uit de krant. Ook worden er veel jongeren aangemeld op de jongerenprojecten. Deze projecten helpen jongeren hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Er hebben zich nu meer dan vijfentwintig jongerenorganisaties bij ons aangesloten. De vacatures die wij presenteren, komen vanuit het werkgeversservicepunt Rijnmond. De jongerenprojecten vallen veelal onder het project Jongeren aan de Slag

Vanuit WSPR Jong is er ook een solide netwerk opgebouwd van jongerenorganisaties, met als doel jongeren warm te kunnen overgedragen en professionals laten leren van elkaar en expertise uitwisseling. Dit netwerk zal voor het eerst volgende week (begin juli 2016) bij elkaar komen om ervaringen uit te wisselen en kennis over te dragen. Deze bijeenkomst is de start van een structureel overleg, 1x per kwartaal.

Alle projecten en vacatures die wij via WSPR Jong presenteren zijn geschikt voor alle jongeren uit Rotterdam Rijnmond, dus ook voor jongeren zonder uitkering!

Wilt u ook  de krant ontvangen, aansluiten bij ons netwerk of op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen vanuit WSPR Jong? Stuur dan een mail naar jongerenaandeslag@lerenenwerken.nl

Tijdens de vakantieperiode brengt WSPR Jong geen krant uit omdat veel jongerenorganisaties en scholen gesloten zijn. Wij gaan achter de schermen door om ons voor te bereiden op alle activiteiten die er na de zomer aan komen.

We wensen iedereen een fijne vakantie !

Jakolien van der Poel