Nieuws

> Zin in een overzees avontuur op Ibiza van het noorden?

Zin in een overzees avontuur op Ibiza van het noorden?

Het klinkt als een modern horecasprookje: gin en bier leren maken bij lokale brouwers, zelf kokkels vangen, op jacht met een professionele jager, ervaring opdoen in een sterrenrestaurant en dat allemaal op een eiland dat bekendstaat om de mooiste stranden en zelfs in de top 10 van de Lonely Planet belandde. Op de Texel Academy wordt het allemaal werkelijkheid voor zo’n veertig deelnemers die volle bak zin hebben in een eilandavontuur én het selectieweekend komende mei a.k.a. Expeditie Texel hebben doorstaan.

Gedurende 1 jaar ga je wonen en werken op Texel, of als kok of als gastheer/gastvrouw. Het project is bedoeld voor iedereen. Werkenden, werkzoekenden, iedereen is welkom! Het traject wordt afgesloten met examen en diploma.

In het weekend van 11 en 12 mei zal de groep geïnteresseerden voor  het  eerst samenkomen op Texel en nader kennismaken met het project. Daarna volgt de selectie. Een projectteam zorgt uiteindelijk voor de plaatsing van de deelnemers bij een horecabedrijf. Er is plaats voor 40 deelnemers (20 koks en 20 gastheer/gastvrouw maximaal).

Meer informatie